Kvalitet och känsla för råvaror

Kvalitet är ledordet i vår verksamhet och det genomsyrar allt arbete hos oss på Varbergsköket. Vi handleder och utbildar alla våra medarbetare inom alla positioner och tjänster så att kvalitetsarbetet prioriteras genom alla led och arbetsuppgifter. Alla våra medarbetare på kvalitetsavdelningen har en godkänd utbildning inom HACCP och alla våra nyanställda medarbetare utbildas av vår kvalitetschef. Detta för att alla ska följa samma högkvalitativa riktlinjer.

Lokala råvaror är vår nyckelingrediens

Vi älskar lokala råvaror och försöker använda oss av lokala och svenska råvaror så ofta vi kan. Vi prioriterar aktivt lokala leverantörer och väljer dem med omsorg. Det gör vi för att kunna hålla en så hög kvalitet som möjligt på alla våra produkter samtidigt som vi tar ställning och försöker minska miljöpåverkan.

Matsäkerhet

Vi är väldigt stolta över den kvalitetsnivå vi håller på våra produkter och våra processer. Vårt gedigna arbete inom kvalitet och att vi aldrig förbiser de höga krav vi har på oss själva har gett oss certifiering enligt ”Food Safety System Certification 22000 (FSSC 22000)”. Certifieringen beskriver hur man efter standardiserade arbetsmetoder systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i produktionen med syfte att producera säkra produkter för konsumenten, vilket är en av de allra viktigaste aspekterna för oss i vårt ständiga kvalitetsarbete.

Ladda ner certifikat
Genom att klicka på “Tillåt Cookies”, godkänner du att att vi använder cookies på sidan för att förbättra sidans navigering och analysera sidans användning och förbättra marknadsföringen.
Läs vår Dataskyddspolicy för mer information.