Vad vi producerar

Inom samtliga produktionskategorier kan vi leverera våra produkter i anpassade förpackningar för både dagligvaruhandel, foodservice samt industri. Vi kan leverera i bägare, flaskor, hinkar, dunkar och 1000 literstankar.

Produktkategorier

Majonnäs

Såser

Oljor

Senap

Dressingar

Vinäger

Sallader

Mimosasallad

Vår fantastiska mimosasallad är skapad på en bas av majonnäs och som sedan blandats med en härligt frisk fruktmix.
Förpackning:
200 g
-
5 kg
-
-

Potatissallad

Potatissallad baserad på svensk, tärnad, potatis och med en bas av majonnäs som varsamt blandats med smakfulla kryddor.
Förpackning:
400 g
-
1 kg
-
-

Potatissallad Crème Fraiche

Dan's potatissallad Crème Fraiche är baserad på svensk, skivad, Vätternpotatis och med en bas av majonnäs som varsamt blandats med smakfulla kryddor och crème fraiche.
Förpackning:
400 g
-
Burk
1 kg
-
Hink
-

Räksallad

En riktigt klassisk räksallad med en bas av majonnäs blandad med fina och noga utvalda räkor, lite dill och sparris.
Förpackning:
200 g
-
-
-

Rödbetssallad

Vår rödbetssallad har en grund av majonnäs som sedan blandats med de finaste av rödbetor. En sallad som passar perfekt till smörgåsen eller baguetten med köttbullar.
Förpackning:
200 g
-
Burk
400 g
-
Burk
1 kg
-
Hink

Skagensallad

En välkänd, klassisk, skaldjurssallad med räkor och dill som passar perfekt på en smörgås, i en baguette eller som fyllning i en avokado.
Förpackning:
200 g
-
-
-

Våra produkter

Vi har över 150 recept och över 30 olika förpackningsalternativ i vårt sortiment. Allt från vår klassiska rödbetssallad med svenska rödbetor till en av våra senare stjärnor, vegansk tofuröra. Vi har även traditionella såser som gravlax- och romsås men även nyare favoriter så som kebabsås och fetaostsås.

Seahouse, Farmhouse och IDA är våra varumärken för foodservice och säljs bland annat till restauranger, gatukök, grossister och producenter över hela landet.

EMV Produktion

Vi är stolta över att ha möjligheten att producera allt från mindre till större volymer till kunders egna varumärken. Idag är vi producent åt några av de största aktörerna inom livsmedelsbranschen, men även till mindre lokala företag. I nära samarbete med våra kunder använder vi vår expertis för att stödja kunden genom hela kedjan från idéstadiet och framtagning av produkter för provsmakning till produktion, leverans och efterarbete.Med vårt nära samarbete med leverantörer och transportbolag når vi ut till hela Sverige, där vi kan erbjuda våra kunder ett helhetspaket till konkurrenskraftiga priser.

Genom att klicka på “Tillåt Cookies”, godkänner du att att vi använder cookies på sidan för att förbättra sidans navigering och analysera sidans användning och förbättra marknadsföringen.
Läs vår Dataskyddspolicy för mer information.